Privacy Notice


PERSONAL DATA PROTECTION NOTICE
This Privacy Notice relates to the personal data that Simple Life Healthy Vegetarian Restaurants (owned by SIMPLE LIFE INTERNATIONAL HOLDINGS SDN. BHD. (formerly known as EASTERN CREATIVE RECIPE CAFÉ SDN. BHD.)(918425-A), its subsidiaries and other related or associated companies)  [“Simple Life”] may collect or have collected about you in relation to the activities, business or otherwise, of Simple Life. At Simple Life, safeguarding and keeping your personal data confidential is our priority. This Privacy Notice is issued to inform you that your Personal Data (as defined below) is being and/or will be processed by or on behalf of Simple Life as well as to make you aware of your rights in respect of such data in compliance with the Personal Data Protection Act 2010 and the rules and regulations prescribed thereunder from time to time (collectively “the Act”),

1. Personal Data

1.1  Personal Data as prescribed in the Act shall include information about you, such as:-
1.1.1   name, NRIC/Passport number, age & date of birth;
1.1.2  nationality, race & gender;
1.1.3 contact details including address(es), telephone/fax/ mobile phone number(s) & email address(es);
1.1.4 job/profession particulars including name and address of company and title/position;
1.1.5 financial and legal status (including bank account information and bankruptcy); and
1.1.6 any other information which may be pertaining to you, your spouse or family members that have been or may subsequently be collected, stored, used and processed by Simple Life from time to time.

1.2  You are responsible in ensuring that the Personal Data you provided is accurate, complete, not misleading and kept up to date.

1.3  Pertaining to personal data of third parties such as your spouse and family members, you warrant that you have obtained their consent allowing us to process their personal data and you will extend a copy of this Notice to them.

2. Purposes

2.1  Simple Life may use and process your Personal Data for activities of Simple Life, business or otherwise, and any matter in connection thereto, which shall include, without limitation, the following:-
2.1.1 to perform obligations of Simple Life in respect of any contract with you;
2.1.2 to provide you with any services or goods (“the Products”) that you have requested;
2.1.3 for the purpose of engaging you to the Products;
2.1.4 for opening and/or operating credit account to sell the Products on credit terms;
2.1.5 for provision of security by you including entering into guarantee in favour of Simple Life;
2.1.6 for our administrative use including any checks ( such as credit check or review) as may be required in order to transact with you, auditing, data analysis;
2.1.7 to process payments relating to any activities of Simple Life;
2.1.8 to communicate with you;
2.1.9 to respond to any queries, comments or feedback from you;
2.1.10 to conduct such surveys and analysis to help improve our services ; or
2.1.11 to provide information to regulatory and governmental authorities in order to comply with statutory and governmental requirements and with Simple Life’s obligations under the law (collectively “Purposes”).

2.2  Simple Life may also use and process your Personal Data for other purposes (“Other Purposes”) such as:
2.2.1 sending you season greeting cards, promotional materials, newsletters, articles, write-ups, updates, alerts, and information on/invitation to events, conferences, talks or seminars;
2.2.2 processing your registration to participate in or attend event, contest, promotion, poll, survey, research study or any other activity and to share your Personal Data with Simple Life’s partners, advertisers, event companies or sponsors who may communicate with you to market their products, services, events or activities;
2.2.3 providing it to any bureau or agency established by Bank Negara Malaysia (including the Central Credit Reference Information System [CCRIS] ), SME Credit Bureau or any other credit reporting or reference agency and in the event of any default or breaches in any transaction entered into with Simple Life, to debt collection agency.

2.3  You must notify Simple Life by contacting Simple Life via the contact details set out in Section 4.1 below, if you do not agree or consent to Simple Life processing your Personal Data for the Other Purposes set out in this Section 2.2.

3. Sources

3.1  We may obtain your Personal Data directly from you and various other sources including but not limited to the following :
3.1.1 agreements, forms and other documents that you may have signed and/or provided to us and/or to which we have access;
3.1.2 our business partners or affiliates and/or other parties which we have dealings with;
3.1.3 at any events, conferences, talks, seminars or contests held by Simple Life;
3.1.4 other legal means and/or searches from the relevant governing authorities/bodies/agencies and/or credit reporting agencies and/or other bodies/agencies which are legally allowed to collect, use and/or process your Personal Data;
3.1.5 from Simple Life’s facebook pages, if you follow, like or are a fan of such pages;
3.1.6 from the cookies used on the website of Simple Life (www.simplelife.com.my); and/or
3.1.7 online search tools.

3.2  If you do not wish for your Personal Data to be collected via cookies on the websites, you may deactivate cookies accordingly.

4. Right of Access & Correction and Inquiries

4.1  Subject to any exceptions under applicable laws, you may at any time request for access to and for correction of your Personal Data kept by us and contact us with any inquiry or complaint in respect of your Personal Data as follows:-

Address: No.27-2, Jalan USJ Sentral 3,
Taman Perindustrian Subang Permai,
47600 Subang Jaya, Selangor.
Tel: +603-80221228
Fax: +603-80231339
e-mail: customercare@simplelife.com.my

To expedite it, please provide your full name, address, contact number and/or account number, our company’s reference number (if any), the name of the Department/Division/Sector/Outlets, company and/or personnel with whom you have been transacting, dealing or communicating.

4.2  In accordance with the Act:
4.2.1 we may charge a fee for processing your request for access or correction; and
4.2.2 we may refuse to comply with your request for access or correction to your Personal Data and if we refuse to comply with such request, we will inform you of our refusal and reason for our refusal.

5. Disclosure To Third Parties

5.1 While we maintain strict confidentiality policy on your Personal Data, we may engage other service or facilities providers to perform functions on Simple Life’s behalf and consequently, we are allowed to provide access of or disclose your Personal Data to third parties, within or outside Malaysia, such as the following parties (which are not exhaustive) :-
5.1.1 information technology (IT) and data entry service providers;
5.1.2 storage facility providers;
5.1.3 our professional advisors/consultants, external auditors, legal advisors, accountants, banks, financial institutions and insurance providers;
5.1.4 our business partners or affiliates and/or other parties which we have dealings with;
5.1.5 event management companies, sponsors and market research companies;
5.1.6 regulatory and/or statutory authorities/bodies/agencies and/or credit reporting agencies and/or other bodies/agencies in order for Simple Life to comply with statutory and governmental requirements and/or in the event of any default or breaches in any transaction entered into with Simple Life, to debt collection agency; and
5.1.7 such other party as Simple Life deems necessary for the Purposes.

Your Personal Data may also be shared in connection with corporate transaction(s) such as a sale of subsidiary or merger or asset sale.

6. Right To Limit Processing of Personal Data

Subject to Section 7 below and subject further to such rights and restrictions as prescribed under the Act, you may at any time limit the processing of your Personal Data including the extent of the Personal Data and/or the purpose for which it is being processed by giving notice in writing to us, delivered by hand or sent by registered post to Simple Life at our address stated in Section 4 above.

7. Consequences of Failing To Supply Personal Data

7.1 All Personal Data supplied by you to us shall be wholly voluntarily on your part and you may at any time withdraw your consent to Simple Life processing your Personal Data.
However, if you do not provide or do not consent to Simple Life processing your Personal Data, Simple Life may not be able to:-
7.1.1 enter into or proceed with a transaction with you;
7.1.2 communicate with you;
7.1.3 prepare the relevant agreements and/or any other documents for you; and/or
7.1.4 perform or achieve the Purposes or Other Purposes as set out in Section 2 above.

8. Transfer of Personal Data

As Simple Life’s information technology storage facilities and servers may be located in other jurisdiction, your Personal Data may be transferred to, stored, used and processed in a jurisdiction other than Malaysia. In any event, you understand and hereby consent to the transfer of your Personal Data to any place outside of Malaysia as provided for under the Act.

9 . Modifications

Simple Life may modify and/or amend the terms of this Notice from time to time without prior notice by placing the updated Notice at our website. Your continued business relationship with Simple Life or interaction or communication with Simple Life following such modifications or amendments to this Notice shall signify your acceptance of such modifications or amendments.

10. Third Party

10.1  We may request your assistance to procure the consent of third parties whose personal data is provided by you to us and you hereby agree to use your best endeavour to do so.

10.2  Our website may contain links to third parties’ websites. Please note that Simple Life is not responsible for the collection, use, sharing or disclosure of your Personal Data by such third parties. If you provide information directly to such sites, the privacy policy and terms on those sites are applicable and Simple Life is not responsible for the information processing or privacy policies of such sites.

11. Language

This Notice is issued in English Language and Bahasa Malaysia. In the event of any conflict between the English and Bahasa Malaysia version, the English version shall prevail.

12. Your Consent

12.1 By:-
12.1.1 engaging Simple Life to provide products or services;
12.1.2 entering into any transaction with Simple Life;
12.1.3 communicating or interacting with us; or
12.1.4 accessing or browsing the website of Simple Life;
you acknowledge that you have read and understood this Notice and you consent to the processing of your Personal Data by or on behalf of Simple Life as described in this Notice.

Yours faithfully,
SIMPLE LIFE INTERNATIONAL HOLDINGS SDN. BHD.
(formerly known as EASTERN CREATIVE RECIPE CAFÉ SDN. BHD.)(918425-A)
of SIMPLE LIFE HEALTHY VEGETARIAN RESTAURANTS
[This Notice is computer generated and no signature is required.]
Dated: 31st Dec 2014

 

 

 

 

NOTIS PERLINDUNGAN DATA PERIBADI

Notis Sulit ini berhubung dengan data peribadi yang kumpulan restoran-restoran Simple Life (terkandung daripada SIMPLE LIFE INTERNATIONAL HOLDINGS SDN. BHD.(dahulu dikenali sebagai EASTERN CREATIVE RECIPE CAFÉ SDN .BHD.) (918425-A), anak-anak syarikatnya dan syarikat-syarikat lain yang berkaitan atau berhubungan) [“Simple Life”] pungut atau telah pungut berkenaan anda berhubung dengan aktiviti-aktiviti Simple Life, perniagaan atau selainnya. Di Simple Life, menjaga dan melindungi data peribadi anda secara sulit adalah keutamaan kami. Notis Sulit ini dikeluarkan untuk memaklumkan anda bahawa Data Peribadi anda (seperti yang ditafsirkan di bawah) sedang dan/atau akan diproses oleh atau bagi pihak Simple Life dan juga untuk menyedari anda tentang hak-hak anda berhubung dengan data sedemikian, sebagai mematuhi Akta Perlindungan Peribadi 2010 dan kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan yang ditetapkan di bawahnya dari masa ke semasa (secara kolektif, dirujuk sebagai “Akta tersebut”),

1.Data Peribadi

1.1  Data Peribadi  yang dinyatakan dalam Akta tersebut dan termasuk maklumat berkenaan anda, misalnya:-
1.1.1 nama, no. KP/Paspot, umur & tarikh lahir;
1.1.2 warganegara, bangsa dan jantina;
1.1.3 butir-butir hubungan, termasuk alamat-alamat, nombor telefon/faks/telefon bimbit & alamat-alamat emel;
1.1.4 butir-butir pekerjaan/profesion termasuk nama dan alamat syarikat dan jawatan/pangkat;
1.1.5 status kewangan dan perundangan (termasuk maklumat akaun bank dan kebankrapan); dan
1.1.6 sebarang maklumat lain yang berkenaan anda, suami/isteri anda, atau ahli-ahli keluarga anda yang telah atau mungkin kemudiannya dikumpul, disimpan, digunakan dan diproses oleh Simple Life dari masa ke semasa.

1.2  Anda bertanggungjawab untuk memastikan bahawa Data Peribadi yang anda telah bekalkan atau akan bekalkan kepada kami adalah tepat sepenuhnya, tidak mengelirukan dan kemaskini.

1.3  Berhubung dengan data peribadi pihak-pihak ketiga seperti pasangan anda dan ahli-ahli keluarga anda, anda dengan ini menjamin bahawa anda telah memperolehi persetujuan mereka untuk membenarkan kami memproses data peribadi mereka dan anda akan melanjutkan satu salinan Notis ini kepada mereka.

2. Tujuan-tujuan

2.1  Simple Life boleh menggunakan dan memproseskan Data Peribadi anda untuk aktiviti-aktiviti Simple Life, perniagaan atau selainnya, dan sebarang perkara yang berkaitan dengannya, yang termasuk, tanpa had, berikut:-
2.1.1 untuk melaksanakan obligasi-obligasi Simple Life berhubung dengan apa-apa kontrak dengan anda;
2.1.2 untuk membekalkan kepada anda sebarang perkhidmatan atau barangan (“Produk”) yang anda telah minta;
2.1.3 untuk tujuan mengupah anda untuk membekalkan Produk;
2.1.4 untuk membuka dan/atau mengendalikan akaun kredit untuk menjual Produk secara terma kredit;
2.1.5 untuk pemberian cagaran oleh anda termasuk pemberian jaminan untuk manfaat Simple Life;
2.1.6 untuk kegunaan pentadbiran kami termasuk sebarang pemeriksaan (seperti pemeriksaan kredit atau semak semula) yang mungkin dikehendaki demi berurusan dengan anda, audit, analisa data;
2.1.7 untuk memproseskan bayaran berhubung dengan sebarang aktiviti Simple Life;
2.1.8 untuk berkomunikasi dengan anda;
2.1.9 untuk menjawab sebarang pertanyaan, komen atau maklumbalas anda;
2.1.10 untuk menjalankan kajian dan analisa demi membaikkan perkhidmatan kami; atau
2.1.11 untuk membekalkan maklumat kepada pihak-pihak berkjuasa kerajaan dan perundangan demi mematuhi kehendak-kehendak statutori dan kerajaan dan obligasi Simple Life di bawah undang-undang (secara kolektif “Tujuan-tujuan”).

2.2  Simple Life juga boleh menggunakan dan memproses Data Peribadi anda untuk tujuan-tujuan lain (“Tujuan-tujuan Lain”) seperti:
2.2.1 untuk menghantar kepada anda material-material seperti kad-kad ucapan, bahan-bahan promosi, surat berita, artikel, rencana, berita atau maklumat kemaskini lain, dan maklumat/undangan ke acara, persidangan, ceramah atau seminar;
2.2.2 untuk memproseskan pendaftaran anda untuk menyertai atau menghadiri acara, pertandingan, promosi, undian, soal-selidik, kaji-selidik atau sebarang aktiviti yang lain dan untuk mengkongsikan Data Peribadi anda dengan rakan-rakan kongsi, pengiklan, syarikat acara atau penaja yang mungkin berkomunikasi dengan anda demi memasarkan produk, perkhidmatan, acara atau aktiviti mereka.
2.2.3 membekalkannya kepada sebarang biro atau agensi yang ditubuhkan oleh Bank Negara Malaysia (termasuk Central Credit Reference Information System [CCRIS]), SME Crdit Bureau atau sebarang agensi rujukan atau laporan kredit yang lain dan sekiranya terdapat sebarang keingkaran atau kemungkiran dalam sebarang transaksi dengan Simple Life, kepada agensi pungutan hutang.

2.3  Sekiranya anda tidak bersetuju bagi Simple Life memproses Data Peribadi anda untuk Tujuan-tujuan Lain yang dinyatakan dalam Seksyen 2.2 ini, sila maklumkan kepada Simple Life dengan menghubungi Simple Life melalui butiran hubungan yang dinyatakan dalam Seksyen 4.1 di bawah.

3. Sumber-sumber

3.1  Kami boleh memperolehi Data Peribadi anda secara langsung daripada anda dan sumber-sumber lain termasuk tetapi tidak terhad kepada sumber-sumber berikut:-
3.1.1 perjanjian-perjanjian, borang-borang dan dokumen-dokumen lain yang anda tandatangani dan/atau bekalkan kepada kami dan/atau yang mana kami mempunyai akses;
3.1.2 rakan-rakan perniagaan atau ahli-ahli gabungan kami dan/atau pihak-pihak lain yang mana kami mempunyai urusan;
3.1.3 dari mana-mana acara, seminar, persidangan atau ceramah yang diadakan oleh Simple Life;
3.1.4 segala usaha lain yang sah di sisi undang-undang dan/atau carian daripada pihak berkuasa/ perbadanan/agensi kerajaan yang relevan dan/atau agensi pelaporan kredit dan/atau apa-apa perbadanan/agensi yang mempunyai kuasa dari segi undang-undang untuk mengumpul, mengguna dan/atau memproses Data Peribadi anda;
3.1.5 dari laman-laman facebook Simple Life, sekiranya anda mengikut, suka atau adalah seorang peminat laman-laman ini;
3.1.6 dari “cookies” yang digunakan di laman web Simple Life (www.simplelife.com.my); dan/atau
3.1.7 alat-alat carian talian yang lain.

3.2  Sekiranya anda tidak mahu Data Peribadi anda dipungut melalui “cookies” di laman web, anda boleh deactivate “cookies” tersebut.

4. Hak Akses & Pembetulan dan Pertanyaan

4.1  Tertakluk kepada apa-apa pengecualian di bawah undang-undang yang terpakai, anda boleh pada bila-bila masa mengemukakan permintaan untuk mengakses dan membetulkan Data Peribadi anda yang disimpan oleh kami dan menghubungi kami tentang apa-apa pertanyaan atau aduan berkenaan Data Peribadi anda seperti berikut:-

Address: No.27-2, Jalan USJ Sentral 3,
Taman Perindustrian Subang Permai,
47600 Subang Jaya, Selangor.
Tel: +603-8022 1228
Fax: +603-8023 1339
e-mail: customercare@simplelife.com.my

Untuk menyegerakannya, sila bekalkan nama penuh, alamat, nombor hubungan dan/atau nombor akaun anda, rujukan syarikat kami (sekiranya ada), nama Jabatan/Bahagian/Sektor/Cawangan, syarikat dan/atau orang yang anda telah berkomunikasi, berurusan atau bertransaksi dengan.

4.2  Menurut Akta tersebut:
4.2.1 kami boleh mengenakan fee untuk memproses permintaan anda untuk akses atau pembetulan; dan
4.2..2 kami boleh enggan mematuhi permintaan anda untuk akses atau pembetulan Data Peribadi anda dan sekiranya kami menolak permintaan sedemikian, kami akan memaklumkan anda penolakan kami dan alasan penolakan.

5. Penzahiran Kepada Pihak Ketiga

5.1 Walaupun kami mengamalkan polisi kerahsiaan yang ketat ke atas Data Peribadi anda, kami boleh mengupah pembekal-pembekal perkhidmatan atau kemudahan-kemudahan yang lain untuk melaksanakan tugas-tugas bagi pihak Simple Life dan lantaran itu, kami adalah dibenarkan untuk menzahirkan Data Peribadi anda kepada pihak-pihak ketiga, mahupun di dalam atau di luar Malaysia, seperti pihak-pihak berikut (yang mana tidak terhad kepada yang tersenarai sedemikian di bawah):-
5.1.1 pembekal-pembekal teknologi maklumat (IT) dan kemasukan data;
5.1.2 pembekal-pembekal kemudahan penyimpanan;
5.1.3 penasihat-penasihat professional/perunding, juruaudit luar, penasihat guaman, akauntan, bank-bank, institusi-institusi kewangan dan pembekal insuran kami;
5.1.4 rakan-rakan perniagaan atau sekutu-sekutu kami dan/atau pihak-pihak lain dengan mana kami ada urusan;
5.1.5 syarikat-syarikat pengurusan acara, penaja dan penyelidik pasaran;
5.1.6 pihak berkuasa/perbadanan/agensi perundangan dan/atau statut dan/atau agensi-agensi pelaporan kredit dan/atau apa-apa perbadanan/agensi lain supaya Simple Life dapat memenuhi kehendak-kehendak kerajaan dan statutory dan/atau sekiranya terdapat sebarang keingkaran atau kemungkiran dalam sebarang transaksi dengan Simple Life, kepada agensi pungutan hutang; dan
5.1.7 pihak-pihak lain sebagaimana Simple Life fikirkan perlu bagi tujuan-tujuan tersebut.

Data Peribadi anda mungkin juga boleh dikongsikan berhubung dengan transaksitransaksi korporat seperti penjualan anak syarikat atau penggabungan atau penjualan asset.

6. Hak untuk Mengehadkan Pemprosesan Data Peribadi

Tertakluk kepada Seksyen 7 di bawah dan tertakluk juga kepada mana-mana hak dan sekatan yang ditetapkan di bawah Akta tersebut, anda boleh pada bila-bila masa mengehadkan pemprosesan Data Peribadi anda, termasuk sejauh mana Data Peribadi yang anda benarkan kami untuk memproseskan dan/atau tujuan kami memproseskan Data Peribadi anda, dengan menghantarserah notis bertulis kepada kami, secara ke diri atau secara pos surat berdaftar yang ditujukan kepada kami, di alamat yang dinyatakan di Seksyen 4 di atas.

7. Akibat Jika Gagal Membekalkan Data Peribadi

7.1 Segala Data Peribadi yang diberikan oleh anda kepada kami adalah diberikan secara sukarela oleh anda dan anda boleh menarik balik persetujuan anda kepada Simple Life untuk memproseskan Data Peribadi anda. Akan tetapi, sekiranya anda tidak membekalkan kepada kami atau tidak membenarkan kami untuk memproseskan Data Peribadi anda, Simple Life mungkin tidak dapat menjalankan yang berikut:-
7.1.1 memasuki atau meneruskan dengan transaksi dengan anda;
7.1.2 berkomunikasi dengan anda;
7.1.3 menyediakan perjanjian berkenaan dan/atau dokumen-dokumen lain untuk anda;
7.1.4 melaksanakan atau memenuhi Tujuan-tujuan atau Tujuan-tujuan Lain sepertimana yang diperincikan dalam Seksyen 2 di atas.

8. Pemindahan Data Peribadi

Lantaran kemudahan-kemudahan penyimpanan dan server teknologi maklumat Simple Life boleh ditempatkan di luar bidangkuasa Malaysia, Data Peribadi anda mungkin dipindahkan, disimpan, digunakan dan diproseskan di suatu bidangkuasa di luar Malaysia. Walau bagaimanapun, anda memahami dan dengan ini bersetuju terhadap pemindahan Data Peribadi anda ke mana-mana tempat di luar Malaysia seperti yang diperuntukkan di bawah Akta tersebut.

9. Modifikasi

Simple Life boleh mengubah atau meminda terma-terma Notis ini dari masa ke semasa tanpa sebarang notis dengan meletakkan Notis terkini di laman web kami. Perhubungan perniagaan berterusan anda dengan Simple Life atau interaksi atau komunikasi berterusan anda dengan Simple Life selepas modifikasi-modifikasi atau pindaan-pindaan ke atas Notis ini bermakna anda menerima modifikasi-modifikasi atau pindaan-pindaan Simple Life tersebut.

10. Pihak Ketiga

10.1  Kami boleh meminta bantuan anda untuk mendapatkan persetujuan daripada pihak ketiga yang mana data peribadi mereka dibekalkan oleh anda kepada kami dan anda dengan ini bersetuju untuk menggunakan usaha terbaik anda untuk berbuat demikian.

10.2  Laman web kami mengandungi kaitan (link) dengan laman-laman web pihak-pihak ketiga. Sila ambil perhatian bahawa Simple Life tidak bertanggungjawab untuk pungutan, penggunaan, perkongsian atau pendedahan Data Peribadi anda oleh pihak-pihak ketiga sedemikian. Sekiranya anda membekalkan maklumat secara terus kepada laman-laman sedemikian, polisi peribadi dan terma-terma di atas laman-laman itu adalah terpakai dan Simple Life tidak bertanggungjawab untuk pemprosesan maklumat atau polisi-polisi peribadi laman-laman sedemikian.

11. Bahasa

Notis ini adalah dikeluarkan dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia. Sekiranya terdapat percanggahan di antara versi Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia, versi Bahasa Inggeris akan digunapakai.

12. Persetujuan Anda

12.1 Dengan:-
12.1.1 melantik Simple Life untuk membekalkan produk atau perkhidmatan;
12.1.2 memasuki sebarang transaksi dengan Simple Life;
12.1.3 berkomunikasi atau berinteraksi dengan kami;
12.1.4 melawati atau melayari laman web Simple Life;
anda mengakuisah bahawa anda telah membaca dan faham Notis ini dan anda bersetuju kepada pemprosesan Data Peribadi anda oleh atau bagi pihak Simple Life seperti yang dinyatakan dalam Notis ini.

Yang benar,
SIMPLE LIFE INTERNATIONAL HOLDINGS SDN. BHD.
(dahulu dikenali sebagai EASTERN CREATIVE RECIPE CAFÉ SDN BHD) (918425-A)
tuanpunya SIMPLE LIFE HEALTHY VEGETARIAN RESTAURANTS
[Notis ini dikeluarkan oleh komputer dan tandatangan adalah tidak diperlukan.]
Bertarikh: 31hb Disember 2014

 


Terms & Condition

All materials contained on this site are copyright of SIMPLE LIFE HEALTHY VEGETARIAN RESTAURANTS (owned by SIMPLE LIFE INTERNATIONAL HOLDINGS SDN. BHD. (formerly known as EASTERN CREATIVE RECIPE CAFÉ SDN BHD) (918425-A)) and may not be reproduced, distributed, transmitted, displayed, published or broadcast without the prior written permission by Simple Life or in the case of third party materials, the owner of that content. You may not alter or remove any trademark, copyright or other notice from copies of the content.
However, you may download material from this site for your personal, non-commercial use only. Links to Web sites other than those owned by Simple Life are offered as a service to readers.